Slingshot Volt Wakeboard 2022

249 900 Ft

Leírás

A Slingshot Volt számos pro-rider sok éves tapasztalatának hála jöhetett létre. Kik mások tudhatnák, mi is kell egy csúcsminőségű deszkához ha nem azok akik használják?

A Volt 2022 kimondottan a kábelparkokba készült. Azoknak a ridereknek akik csúszásuk során mindenbe bele akarnak kóstolni egy kicsit. Legyen szó boxok, csövek, vagy ugratók megszelídítéséről, a Volt-tal bármilyen akadályt le tudsz majd küzdeni.

A deszka specialitása a két végén található. A farok és orr résznél egy ívelt rész találunk (eliptikus konkáv) aminek köszönhetően a kerek elemeken biztosabb tapadást kap. Presszek közben a kerekebb elemeket , mint a korlátok, ez az ív körbe öleli. Ezzel biztosítva az elemen maradást. Laposabb elemeken, mint bármilyen box, a két vég minimális elvékonyítása segít a mozgásban, valamint a presszek kivitelezésében is.

A deszka végeivel ellentétben a közepe kimondottan erős kötésű. Ennek a merev hasnak köszönhetően a nagyobb érkezéseket is egyszerűbbé és térd kímélőbbé teszi. Extra öröm, hogy a Volt 2022 több méretben érkezik. A legkisebb 146cm-től egészen a 158 cm-es hajó méretig. Minél nagyobb a deszka, annál puhább az érkezés egy hatalmas szállós ugratás után!

Javasoljuk minden olyan ridernek aki több mindenben szeretné elmélyíteni a tudását csúszásai folyamán!

 

 

 

Fusion Oldalfalak

A Slingshot ugyanazt a technológiát építette be összes wakeboardja oldalfalába, ami a strapabíró uretán gördeszka kerekekben is megtalálható. Az alkalmazott innovatív gyártási folyamat az oldalsínt, egyetlen lövéssel fúzionálja a deszkamagba. Ez a megoldás páratlan csillapítást és tartósságot eredményez.

 

Volt singleshot fusion sidewall

 

Hajlékony Végek

A technológia lényege, hogy a hajláspontok a deszka közepétől a deszka végeire helyeződnek. (Tehát a deszka nem a középvonalában, hanem a végein hajlik)
Ez a Slingshot innováció sokkal vagányabb és egyszerűbb pressekhez segíti a ridert.

Volt flex tips

Elliptikus Konkáv Végek

Elliptical concave, azaz kerekített alj, amely megengedi a végeknek hogy valamelyest megcsavarodjanak valamint tovább bírják a nyüstölést. Ez az elipszis alakú forma a deszka hasán a az éltől élig valamint a deszka elejétől a végéig tart. Segít minden kerek elem megcsúszásában

Volt Eliptikus konkáv

Ballistic Base

A Ballistic Base egy réteg a deszkák alján mely könyedebb csúszást és strapabíróságot biztosít a deszkának elemeken vagy bármely más kemény felületen.

Volt Ballistic Base

Carbon insertek

Nagyobb nyomást helyezhetünk a deszkára, ami könnyebb, valamint a gyűrődést is jobban bírja hiszen egy szénszálas menet sorral rendelkezik.

Volt carbon insertek

 

Atomic Famag

Fa lapok rétegelésével és egymásra préselésével érik el a boardok rugalmas és strapabíró szerkezetét. Az eredmény érezhető amint csak ránézünk egy termékükre.

Volt fa mag

Folyamatos Rocker Profil

Ez a folyamatos ív a deszkában segít az utazásban, kevesebb kéz/kar terhelést és nagyobb sebességet biztosítva a vízen. Gyakorlatilag könyedebbé teszi az utazást magát.

Volt folyamatos rocker profil

 

 

Slingshot Volt  2022 férfi  wakeboard deszka gyártó honlapja: Volt 2022

Partnerünk: Slingshot.hu

További információk

gyártás éve

Gyártó

Pro Rider

Steffen Vollert

méret

146 cm, 152 cm, 156 cm

állapot

ÚJ

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .