FLEX TIPS – Slingshot kisokos.

Mi mit is jelent valójában.

Ballistic base, Fusion sidewall, Flex tips, Stiff belly és még megannyi olyan kifejezéssel találkozhatunk amit az angol szaknyelv megalkotott de nekünk elsőre nem mondanak sokat. Hosszas utána nézés és keresgélés mire megtudnunk mindent, úgyhogy gondoltam segítek amennyit tudok. A következőkben ezen kifejezéseket és funkciójikat fogom boncolgatni nektek, legjobb tudásom szerint. Ezen megmozdulást neveztem el „Slingshot kisokos”-nak, annak ellenére hogy ez nem csupán ezen gyártó produktumaihoz fog segíteni. Előre kijelenteném hogy, bár megállok a deszkán nem volt részem sosem gyártani őket így lehet kicsit pontatlan lesz valamely magyarázatom. De lássunk is hozzá!

FLEX TIPS

A Slingshot teljesen egyedi Flex tip technológiája először 2017-ben jelent meg és olyan modelleken található meg mint a Windsor, Solo, Contrast vagy a Bishop.
A technológia lényege, hogy a hajláspontok a deszka közepétől a deszka végeire helyeződnek. (Tehát a deszka nem a középvonalában, hanem a végein hajlik)
Ez a Slingshot innováció sokkal vagányabb és egyszerűbb pressekhez segíti a ridert.

„Slingshot’s signature flex tip were introduced in 2017 and are available on models such as the Windsor, Solo, Contrast, and Bishop Models. Designed to make nose and tail presses more exhilarating, flex tips are designed to move the flex point out from the belly of the board and more into the tips for a whole new feel on rails.”

Címke , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .