SINGLESHOT FUSION SIDEWALL – Slingshot kisokos.

Mi mit is jelent valójában.

Ballistic base, Singleshot Fusion sidewall, Flex tip, Stiff belly és még megannyi olyan kifejezéssel találkozhatunk amit az angol szaknyelv megalkotott de nekünk elsőre nem mondanak sokat. Hosszas utána nézés és keresgélés mire megtudnunk mindent, úgyhogy gondoltam segítek amennyit tudok. A következőkben ezen kifejezéseket és funkciójikat fogom boncolgatni nektek, legjobb tudásom szerint. Ezen megmozdulást neveztem el „Slingshot kisokos”-nak, annak ellenére hogy ez nem csupán ezen gyártó produktumaihoz fog segíteni. Előre kijelenteném hogy, bár megállok a deszkán nem volt részem sosem gyártani őket így lehet kicsit pontatlan lesz valamely magyarázatom. De lássunk is hozzá!

SINGLESHOT FUSION SIDEWALL

A Slingshot ugyanazt a technológiát építette be összes wakeboardja oldalfaába, ami a strapabíró uretán gördeszka kerekekben is megtalálható. Az alkalmazott innovatív gyártási folyamat az oldalsínt, egyetlen lövéssel fúzionálja a deszkamagba. Ez a megoldás páratlan csillapítást és tartósságot eredményez.
Biztosan Láttatok már deszkát szétnyílni. Valaki neki ment valaminek a lap orrával vagy neki ütötte egy deszkatartónak, esetleg leejtette a kedvenc sporteszközét. A Singleshot Fusion Sidewall technológia ezeket a sérüléseket igyekszik minimalizálni. Talán nem a tökéletes, örökre szóló megoldás, de annak közeli rokona. Ha halhatatlan nem is lesz a deszkánk, de jelentősen meghosszabbíthatja az élettartamát.

  • Röviden:
    • Oldalfedés teljes integrációja a deszka szerkezetébe
    • Tartós megbízható megoldás
    • Megnövelt csillapítás dinamikus igénybevételkor

Ha érdekesnek találtad a mondandóm checkold le a többi hasonló tartalmunkat!

Címke , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .