ELLIPTICAL CONCAVE – Slingshot kisokos

Mi mit is jelent valójában.

Ballistic base, Elliptical concave, Flex tip, stiff belly és még megannyi olyan kifejezéssel találkozhatunk amit az angol szaknyelv megalkotott de nekünk elsőre nem mondanak sokat. Hosszas utána nézés és keresgélés mire megtudnunk mindent, úgyhogy gondoltam segítek amennyit tudok. A következőkben ezen kifejezéseket és funkciójikat fogom boncolgatni nektek, legjobb tudásom szerint. Ezen megmozdulást neveztem el „Slingshot kisokos”-nak, annak ellenére hogy ez nem csupán ezen gyártó produktumaihoz fog segíteni. Előre kijelenteném hogy, bár megállok a deszkán nem volt részem sosem gyártani őket így lehet kicsit pontatlan lesz valamely magyarázatom. De lássunk is hozzá! i

Elliptical concave

Elliptical concave, azaz kerekített alj, amely megengedi a végeknek hogy valamelyest megcsavarodjanak valamint tovább bírják a nyüstölést. Ez az elipszis alakú forma a deszka hasán a az éltől élig valamint a deszka elejétől a végéig tart. Segít minden kerek elem megcsúszásában. Szinte rátapadsz a korlátra vagy csőre amin csúszol. A vízen való utazás és élezések során pedig egy kellemes lebegő érzést biztosít az az innováció.

  • Röviden:
    • Halkékonységot ad,
    • Lehetségessé teszi a lap végeknek a minimális csavarodást
    • + élettartam
    • Rásimul a kerek elemekre is, fun-t és biztonságot nyújtva

A 2020-as modellek közzül ketten is rendelkeznek kerekített hasoldallal. Ők nem mások mint a Volt és a Native. Top lapok, top tulajdonságokkal!

„Imagine this like a reverse rocker running from edge to edge at the tip and tail of the board, allowing the tip and tail to wrap around round park features and “hold” for longer. Yep, your nose and tail presses on the pipe rail just got a whole lot sweeter, and when riding on the water makes for a fun and floaty transition from heel to toe.”

Címke , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .