CARBON BEDROCK INSERTS – Slingshot kisokos

Mi mit is jelent valójában.

Ballistic base, Fusion sidewall, Flex tip, Carbon bedrock inserts és még megannyi olyan kifejezéssel találkozhatunk amit az angol szaknyelv megalkotott de nekünk elsőre nem mondanak sokat. Hosszas utána nézés és keresgélés mire megtudnunk mindent, úgyhogy gondoltam segítek amennyit tudok. A következőkben ezen kifejezéseket és funkciójikat fogom boncolgatni nektek, legjobb tudásom szerint. Ezen megmozdulást neveztem el „Slingshot kisokos”-nak, annak ellenére hogy ez nem csupán ezen gyártó produktumaihoz fog segíteni. Előre kijelenteném hogy, bár megállok a deszkán nem volt részem sosem gyártani őket így lehet kicsit pontatlan lesz valamely magyarázatom. De lássunk is hozzá!

CARBON BEDROCK INSERTS

Slingshot Bishop 2020 Carbon insert 4
Bishop 2020 Carbon insert

„Apu! Apu! (Esetleg Drágám! 🙂 )Vidd helyettem a lapom, túl nehéz” Halottatok hasonlókat gondolom. Részben ezért készült el a Slingshot „Carbon bedrock inserts”-je.
Az „Insert” maga az a felület/szegmens a lapokon ahova a kötéseket erősítjük, általában csavarral 😀 A Carbon insert előnye nem csupán a pehely súlyában rejlik, hanem szakítószilárdságában is. Nagyobb nyomást helyezhetünk a deszkára, ami könnyebb, valamint a gyűrődést is jobban bírja hiszen egy szénszálas menet sorral rendelkezik.

  • Röviden:
    • Erősíti a deszkát magát
    • Könnyíti a lapot
    • Nagyobb erőhatásokat bír ki a menet.
    • Nagyobb, szebb, kitartottabb presseket enged.

A 2020-as modellek mindegyike rendelkezik Carbon inserttel. Mint a Terrain, Windsor, Solo, Volt, Bishop, Water Gunn, Native de a gyerekeknek és a hölgyeknek is van lehetőségük élvezni ezen újítás előnyeit a Super Grom a Contrast és a Valley deszkák „segítségével”

„Light, flexible and super strong, our inserts are reinforced with carbon fiber before being inlaid into the board. Reduces overall board weight, increases pull strength and allows for a more consistent flex under foot.”

Ha tetszett és/vagy hasznosnak tartottad a mondanivalóm lesd meg a többi hasonló tartalmunk is

Címke , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .