NARROW OUTLINE – Slingshot kisokos.

Mi mit is jelent valójában.

Ballistic base, narrow outline , Flex tip, stiff belly és még megannyi olyan kifejezéssel találkozhatunk amit az angol szaknyelv megalkotott de nekünk elsőre nem mondanak sokat. Hosszas utána nézés és keresgélés mire megtudnunk mindent, úgyhogy gondoltam segítek amennyit tudok. A következőkben ezen kifejezéseket és funkciójikat fogom boncolgatni nektek, legjobb tudásom szerint. Ezen megmozdulást neveztem el „Slingshot kisokos”-nak, annak ellenére hogy ez nem csupán ezen gyártó produktumaihoz fog segíteni. Előre kijelenteném hogy, bár megállok a deszkán nem volt részem sosem gyártani őket így lehet kicsit pontatlan lesz valamely magyarázatom. De lássunk is hozzá!

Vékonyított alak

NARROW OUTLINE

Egyszerűen elmagyarázva a vékonyított forma (Narrow outline), sokkal könyedebb érzetet nyújt a vízen. Rövidebb idő alatt képes a deszka a sarok-/lábujjél váltásra. Nagyobb íveket és hullámokat hagyva maga után. A Wide Profile-hoz hasonlóan ez is egy rendhagyó, sajátos forma a Slingshot kínálatában.
A cél azonban ez esetben a mobilitás.

Slingshot Bishop 2020 Narrow Outline
A 2020-as kollekció méltán híres Bishop lapja rednelkezik vékonyított alakkal,
  • Röviden:
    • Gyorsabb élváltás
    • Nagyobb ívek egyszerűbb húzása.
    • Könyedebb víz- és deszkakontrollérzet

„A narrow outline delivers a much more playful feel on the water and faster transition from toe to heel. Great for aggressive carving from edge to edge and overall responsiveness”.

HA tetszett a mondanivalóm, chekkold le a többi hasonló tartalmunk is!

Címke , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .