3 STAGE ROCKER – Slingshot kisokos.

Mi mit is jelent valójában.

Ballistic base, Fusion sidewall, 3 Stage Rocker, stiff belly és még megannyi olyan kifejezéssel találkozhatunk amit az angol szaknyelv megalkotott de nekünk elsőre nem mondanak sokat. Hosszas utána nézés és keresgélés mire megtudnunk mindent, úgyhogy gondoltam segítek amennyit tudok. A következőkben ezen kifejezéseket és funkciójikat fogom boncolgatni nektek, legjobb tudásom szerint. Ezen megmozdulást neveztem el „Slingshot kisokos”-nak, annak ellenére hogy ez nem csupán ezen gyártó produktumaihoz fog segíteni. Előre kijelenteném hogy, bár megállok a deszkán nem volt részem sosem gyártani őket így lehet kicsit pontatlan lesz valamely magyarázatom. De lássunk is hozzá!

3 STAGE ROCKER

A “rocker profile” egy, a deszka formájára utaló kifejezés. Képzeljünk el egy ívet a Deszka vonalában. Ez Az ív lehet “tört” lásd a 3 részes, amiről jelenleg szó van, folyamatos vagy ennek a kettőnek a keveréke “hybrid”.

A 3 Stage Rocker (3 részre osztott Ív) Az egyívű testvérénél kicsit lassab ám rendelkezik egy olyan tulajdonsággal amely segíti a presseket. A három szegmense a deszka két farkát, közepét és orrát öleli fel. Ezen szekciók felosztása lehetővé teszi hogy a rider könyebben és látványosabban hajtson végre presseket a 2 végre nehezedve. Emellet kezelhetőbb érzetet nyújt a deszka lovasának a sessionok alatt.

A 2020-as Lapok közül a férfi nemet a Bishop és a Solo, míg a hölgyeknél a Contrast képviseli a 3-as Rocker formával.

„Slightly slower board speed on the water, more controlled feel, ideal for locking into different sections of the rocker profile while pressing on obstacles.”

Ha tetszett a mondanivalóm, vagy további kérdéseid várnak megválaszolásra chekkold le a többi hasonló tartalmunkat!

Címke , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .