TIP/TAIL CHANNELS – Slingshot kisokos

Mi mit is jelent valójában.

Ballistic base, Tip/tail channels , Flex tip, stiff belly és még megannyi olyan kifejezéssel találkozhatunk amit az angol szaknyelv megalkotott de nekünk elsőre nem mondanak sokat. Hosszas utána nézés és keresgélés mire megtudnunk mindent, úgyhogy gondoltam segítek amennyit tudok. A következőkben ezen kifejezéseket és funkciójikat fogom boncolgatni nektek, legjobb tudásom szerint. Ezen megmozdulást neveztem el „Slingshot kisokos”-nak, annak ellenére hogy ez nem csupán ezen gyártó produktumaihoz fog segíteni. Előre kijelenteném hogy, bár megállok a deszkán nem volt részem sosem gyártani őket így lehet kicsit pontatlan lesz valamely magyarázatom. De lássunk is hozzá!

Tip/tail channels

Ez a tulajdonság bár nem a legszembetűnőbb mégis igen csak hasznos.A deszka végén található csatornák segítik a ridert az agreszívabb élezések és a nagyröptű ugrások során, nagyobb tapadást és kontrollt biztosítva.

Slingshot Windsor 2020 Tip/tail channels
Slingshot Windsor 2020-as modellje rendelkezik a fent említett csatornákkal! Lesd meg ha felkeltette az érdeklődésed. Ha nem, akkor is!
  • Röviden:
    • Nagyobb tapadás
    • Biztosabb kontroll a deszka fölött
    • Elősegíti a ráhúzások
    • Nagy ívü repülések során egyszerűbbé teszi a levegőben töltött időt

„Channels in the tip and tail of the board increase overall traction and stability for hard edging and high flying riders.

Ha tetszett a mondanivalóm, chekkold le a többi hasonló tartalmunk is.

Címke , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .