Slingshot Super Grom Wakeboard 2022

134 900 Ft175 900 Ft

Super Grom – Prémium gyerek wakeboard deszka 

Leírás

A Slingshot nem hagyja figyelmen kívül a feltörekvő fiatalokat sem! Érezhetően egyre több és több apró rider fordul meg a pályákon. Éppen ezért a 2022-es Super Grom elkészítéséhez minden kreativitást és erőfeszítést felhasználtak készítői, hogy az eddigi legjobb deszkát alkothassák meg a következő generációnak. A cél az volt, hogy a gyerkőcök mentoraikéhoz hasonló csúcsteljesítményű deszkával szedhessék szét a kábelpályát.

A Super Grom a slingshot álltal bejáratott Atomic Wood core-al (fa magot) rendelkezik. Ennek köszönhetően puhább mint a felnőtt lapok, ezzel megkönnyítve a pehelysúlyú sportolóknak, hogy ugyan olyan stílussal hajlíthassák meg a deszkát mint példaképeik (ha nem nagyobbal).

Az aprónépek imádni fogják! Hogy miért? A Super Grom 2022 strapabírósága az apróságok energia mennyiségéhez lett igazítva. Csúszhatnak éjjel nappal, nyúzhatják amennyit csak akarják, de a Super Grom nem fogja cserben hagyni őket, mintha a legjobb barátjuk lenne!

 

 

Fusion Oldalfalak

A Slingshot ugyanazt a technológiát építette be összes wakeboardja oldalfalába, ami a strapabíró uretán gördeszka kerekekben is megtalálható. Az alkalmazott innovatív gyártási folyamat az oldalsínt, egyetlen lövéssel fúzionálja a deszkamagba. Ez a megoldás páratlan csillapítást és tartósságot eredményez.

Super Grom 2022 Fusion Oldalfalak1635975971702

Ballistic Base

A Ballistic Base egy réteg a deszkák alján mely könyedebb csúszást és strapabíróságot biztosít a deszkának elemeken vagy bármely más kemény felületen.

Super Grom Ballistic Base

Carbon insertek

Nagyobb nyomást helyezhetünk a deszkára, ami könnyebb, valamint a gyűrődést is jobban bírja hiszen egy szénszálas menet sorral rendelkezik.

Super Grom 2022 Carbon insertek

 

Atomic Famag

Fa lapok rétegelésével és egymásra préselésével érik el a boardok rugalmas és strapabíró szerkezetét. Az eredmény érezhető amint csak ránézünk egy termékükre.

Super Grom Atomic Wood Core

Folyamatos Rocker Profil

Ez a folyamatos ív a deszkában segít az utazásban, kevesebb kéz/kar terhelést és nagyobb sebességet biztosítva a vízen. Gyakorlatilag könyedebbé teszi az utazást magát.

Super Grom 2022 Folyamatos rocker profil

Élezést Segítő Skagek

4.5 incses kis szárnyak amik menet közben a vízbe merülnek, így stabilitást és erőt nyújtva a ridernek az élezések kimerítő világába. Ezen kívül segíti a landolást bármely farhullámra.

Super Grom 2022 Fusion Oldalfalak1635975971702

 

Slingshot Super Grom 2022  gyerek wakeboard deszka gyártó honlapja: Super Grom 2022

Partnerünk: Slingshot.hu

További információk

állapot

ÚJ

méret

125 cm, 130 cm, 135 cm

Gyártó

gyártás éve

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .