Slingshot Windsor Wakeboard 2022

229 000 Ft

Slingshot Windsor 2022, prémium férfi wakeboard deszka.

  • Hybrid Rocker Profil
  • Ballistic Base
  • Deszkavégi Csatornák
  • Élezést Segítő Skagek
  • Singleshot Fusion Oldalfal
  • Carbon Bedrock Insertek
  • Atomic Famag

Leírás

A Slingshot Windsort 2022 egy híres Slingshot deszka a Coalition alapját kapta, ám számos változtatással rendelkezik hozzá képest. A Slingshot Coalition egy ízig vérig elemekre készült deszka, ám a Windsor 2022 sokkal szélesebb lehetőségekkel bír. Kimondottan az agresszívabb élezésekre, az invertek és a kickerek használatára fókuszált a gyártó mikor megalkották.

Agresszívabb oldal profiljának és a deszka végeinek csatornázásának köszönhetően sokkal élesebb és erőteljesebb élezésekre alkalmas, mint társai. Ez nem csupán a vízen való cikázásban segít. Sőt. Legnagyobb előnyét a vízről pattintott trükkök (invertek) és a kickerekről való ugratások során villantja meg. Az agresszívabb húzásoknak köszönhetően nagyobb sebességet érhet el a rider ugyan annyi idő alatt, így magasabbra és/vagy messzebb jut egy adott szállást követően.

Csatornáinak és hybrid rocker profiljának hála az érkezések is sokkal kellemesebbek, biztosabbak, mint más lapoknál.

De nem csak az ugratások és invertek szerelmeseinek ajánljuk!

Hajlékony végeinek köszönhetően a nose és tail pressekkel sem fog meggyűlni a rider baja. Érezhető segítséget nyújtanak a pressek megkezdéséhez és a kitartásukhoz is.

Legyen szó bármilyen stílushoz, a Windspr 2022 úgy fog alkalazkodni, mint egy kaméleon a környezetéhez! Számos méretben elérhető. Egészen a 141cm-es relatív „apró” mérettől a 153cm-es óriás kivitelig.

Érthető, hogy James Windsor miért is rója évek óta a köröket ezzel a deszkával.

Specializációi és széles méret skálája miatt legyen szó a kickerek őrülteiről, a csövek megcsúszóiról vagy az invertek szerelmeseiről, ajánljuk mindenkinek.

 

 

Atomic Famag

Fa lapok rétegelésével és egymásra préselésével érik el a boardok rugalmas és strapabíró szerkezetét. Az eredmény érezhető amint csak ránézünk egy termékükre.

Windsor Atomic Famag

 

Ballistic Base

A Ballistic Base egy réteg a deszkák alján mely könyedebb csúszást és strapabíróságot biztosít a deszkának elemeken vagy bármely más kemény felületen.

Windsor Ballistic Base

 

Carbon insertek

Nagyobb nyomást helyezhetünk a deszkára, ami könnyebb, valamint a gyűrődést is jobban bírja hiszen egy szénszálas menet sorral rendelkezik.

Windsor Carbon Insertek

 

Hajlékony Végek

A technológia lényege, hogy a hajláspontok a deszka közepétől a deszka végeire helyeződnek. (Tehát a deszka nem a középvonalában, hanem a végein hajlik)
Ez a Slingshot innováció sokkal vagányabb és egyszerűbb pressekhez segíti a ridert.

Windsor Flex Végek

 

Fusion Oldalfalak

A Slingshot ugyanazt a technológiát építette be összes wakeboardja oldalfalába, ami a strapabíró uretán gördeszka kerekekben is megtalálható. Az alkalmazott innovatív gyártási folyamat az oldalsínt, egyetlen lövéssel fúzionálja a deszkamagba. Ez a megoldás páratlan csillapítást és tartósságot eredményez.

Windsor Fusion Sidewall

 

Hybrid Rocker Profil

Rendelkezik mind a tört, több részes (3 stage rocker), mind a folyamatos (continuous rocker) felépítés bizonyos tulajdonságaival. A két deszka forma ötvözése az előnyök kiemelése és a hátrányok csökkentése céljából. Sikerült megtalálni az ideális középutat.
Nagyobb poppot biztosít a folyamatos rockernél, ugyan-akkor kevésbé megterhelő az „utazás” mint egy több részre osztott ívvel.

Windsor Carbon Bedrock Insertek

 

Élezést Segítő Skagek

4.5 incses kis szárnyak amik menet közben a vízbe merülnek, így stabilitást és erőt nyújtva a ridernek az élezések kimerítő világába. Ezen kívül segíti a landolást bármely farhullámra.

Windsor Skagek

 

 

 

Slingshot Windsor 2022  férfi wakeboard deszka gyártó honlapja: Windsor 2022

Partnerünk: Slingshot.hu

További információk

állapot

ÚJ

gyártás éve

Gyártó

Pro Rider

James Windsor

méret

141 cm, 145 cm, 149 cm, 153 cm

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .