Slingshot Whip 2018 wakeboard

169 900 Ft

A slingshot talán legnagyobb ajándéka 2018-ban azoknak a wakeboardosoknak akik a sebességet és a kihózást egyformán fontosnak tartják, a Slingshot Whip wakeboard.

Hosszúság Súlyhatárok Szélesség
139 cm 75 Kg-ig 42,8 cm
143 cm 90 Kg-ig  44,1 cm

Leírás

Slingshot Whip 2018 wakeboard

A slingshot talán legnagyobb ajándéka 2018-ban azoknak a wakeboardosoknak akik a sebességet és a kihúzást egyformán fontosnak tartják, a Slingshot Whip 2018 wakeboard.

Wakeboard kialakitás során a legnehezebb feladat elérni az ideális egyensúlyt sebesség és kihúzás között. Sok esetben az egyik jellemzőt feláldozzák a másikért.

A Whip ennek ellenére mégis rendelkezik mindkét tulajdonsággal, köszönhetően a Slingshot védjegynek számító NACA Tech csatornáknak. Ezek a precíz, lézervágott csatornák segítik a kihúzást élezéskor anélkül, hogy a sebesség kárára válnának.

A Whippel a legjobbat kaphatod mindkét világból: sebesség és szabadság korlátokon, megbízható kihúzás élezéskor. Közepesen rugalmas kialakítása erőteljes poppolást tesz lehetővé a wake hullámról, és nagyot pattan a vízről, hogy hatalmasakat tudj olliezni.

További információk

Gyártó

gyártás éve

méret

139 cm, 143 cm

szín 1

fekete

szín 2

sárga

állapot

ÚJ

termék gyártói oldala

http://www.slingshotsports.com/2018-Whip#.WoF8AWbiT4c

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .