Slingshot Space Mob Boots 2022 Wakeboardkötés

219 900 Ft

Space Mob Boots prémium wakeboard kötés

  • Kivehető belső
  • Kivehető nyelv a puhább érzet érdekében
  • 3 Gumy pántos rögzítés
  • Stabil tartás
  • Szemet vonzó kinézet
  • Igazi „Space Mob” érzés

Leírás

A Space Mob Boots 2022 tökéletes választás minden kábel wakeboardosnak. Több mint egy évtizednyi fejlődésnek köszönhetően a Slingshot eredeti kétrészes kötése ma már csúcskategóriás lábbeliként szerepel a piacon. Nem is véletlen, hogy ez az egyik leggyakrabban előforduló kötés majdnem minden wakeboard pályán.

A Kötés egy belső cipő részből és egy külső héjból áll. A Belső cipő saját fűzővel rendelkezik, míg a külső héj 3 gumi pánttal rögzíti a lábat. A kötés puhítható, a kivehető nyelvnek köszönhetően. Ennek a testreszabhatóságnak köszönhetően a Space Mob Boots az egyik legkényelmesebb modell a kínálatban.

A belső fűző tökéletesen tartja a lábon a cipőt, míg a külső héj pántjai úgy rögzítik a lábat, hogy az a legnagyobb irányítást tudja fejteni a deszkára.

A Belső cipő természetesen kivehető a héjból, így amennyiben zordabb környezetben kell vissza sétálni a starthoz, semmi sem nyomja, vágja vagy csípi meg a lábat, mivel az fedve van egy stílusos és kényelmes lábbelivel.

Ajánljuk mindenkinek, aki egy kényelmes, ugyan akkor stabil tartással rendelkező kötést szeretne. Továbbá azoknak is, akik hazai pályája kavicsos, gazos környezettel rendelkezik.

 

K9 Lefogató rendszer

A K9 es lefogatásnak hála a kötés teljes hossza a deszkának szorul. Egy kovácsolt alumínium sínnek köszönhetően sem az orr, sem a sarok része nem emelkedik el.

Space Mob Boots K9

 

Gummy Strap lefogatás

Cserélhető több színekben pompázó gumi pántok. Szuper erős, rugalmas és feszes pántoknak köszönhetően, olyan szorosra zárhatod a kötésed, amennyire csak akarod.  A több mint egy tucatnyi színnel, rengetegféle képen díszítheted a kötésed.

Space Mob Boots Gummy Straps

 

Bottomless Base System

A Kötés alja közvetlen a wakeboarddal érintkezik. Sokkal nagyobb irányíthatóságot és hajlíthatóságot ad a deszkádnak is. A Deszkát reakcióideje érezhetően gyorsabb lesz, mint egy vastagtalpú kötésnél.

Space Mob Boots 2022 alj

 

3D Nyomtatott Nyelv

A maximális komfort elérésének érdekében előre formált, 3D nyomtatott nyelvvel rendelkezik a kötés. Mintha a lábadra “öntötték” volna 😀 )

Space Mob Boots 2022 nyomtatott nyelv

Sarok Támasztó kialakítás

A  J Bars névre hallgató sarok párnáknak köszönhetően, a sarkokat nem kezdi ki a kötés sarok része, kényelmet és stabilitást biztosítva.

Space Mob Boots J bars

Kivehető Belső Rész

A Kötés belseje kivehető, így akár lábbeliként is használható a starthoz való vissza sétálásnál. A cipőnek hála semmi nem bántja a lábat, legyen szó kavicsról, gazról vagy bogarakról.

Space Mob Boots 2022 kiveheto

 

Variálható Keménység

A kötés kivehető nyelvének köszönhetően tetszés szerint állítható annak keménysége. A cipőnyelvvel keményebb lesz a kötés és jobb lesz a tartása. A nyelv nélkül puhább érzetett fog nyújtani és több teret ad a lábnak a mozgásban.

 

Space Mob Boots 2022 nyelv

 

 

A Slingshot Space Mob Boots 2022 wakeboard kötés gyártói oldala: Space Mob Boots 2022

partnerünk: Slingshot.hu

További információk

állapot

ÚJ

Gyártó

gyártás éve

méret

38, 39, 41, 43, 44, 45, 46, 47

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .