Slingshot RAD Boots 2022

199 000 Ft

Slingshot RAD 2022 prémium zárt férfi kötés

  • Cserélhető Számos színű gummy pántok
  • K9-es lefogatás
  • Kovácsolt Alumínium Foglalati Sín
  • Kétzónás Zárrendszer
  • Közvetlen Érintkező Talpak

Leírás

A Slingshot RAD Boots 2022 a legminőségibb rögzített béléses férfi zárt kötés, amit a gyártó csak kínálhat. A dupla fűzőpárnak és a két zónás gummi strap technológiának hála ott támogatja a ridert ahol igazán kell (a lábánál). Tökéletesen a rider lábára igazítható a 2 összehangolt zárrendszernek köszönhetően.

Mindegy, hogy hajó mögött vagy a wakeboardparkban szeretnél csúszni, a Slingshot Jewel lesz a nyarad cipője! Évtizedes tapasztalatnak és a folyamatosan fejlődő formájának hála a 2022-es Jewel a lehető legnagyobb maga biztosságot és komfortérzetet nyújtja!

A RAD 2022 sok-sok évvel a háta mögött rendelkezik, nem is véletlen, hogy a kollekció legpopulárisabb „Örök Kedvenc” darabja.

Stílusos megjelenés, biztos tartás mindezt a lábaknak okozott szorító kellemetlen érzet nélkül!

Ajánljuk minden férfi ridernek aki hosszan szeretnek a vízen lenni és prémium zárt kötést keresnek.

 

 

 

K9 Lefogató rendszer

A K9 es lefogatásnak hála a köötés teljes hossza a deszkának szorul. Egy kovácsolt alumínium sínnek köszönhetően sem az orr sem a sarok része nem emelkedik el.

RAD 2022 K9 mounting

 

Gummy Strap lefogatás

Cserélhető több színekben pompázó gumi pántok. Szuper erős, rugalmas és feszes pántoknak köszönhetően, olyan szorosra zárhatod a kötésed, amennyire csak akarod.  A több mint egy tucatnyi színnel, rengetegféle képen díszítheted a kötésed.

 

RAD 2022 gummy straps

 

Sarok Támasztó kialakítás

A  J Bars névre hallgató sarok párnáknak köszönhetően, a sarkakat nem kezdi ki a kötés sarok része, kényelmet és stabilitást biztosítva.

RAD 2022 Sarok támasztás

 

3D Nyomtatott Nyelv

A maximális komfort elérésének érdekében előre formált, 3D nyomtatott nyelvvel rendelkezik a kötés. Mintha a lábadra „öntötték” volna 😉

RAD 2022 3d Nyomtatott nNelv

 

Bottomless Base System

A Kötés alja közvetlen a wakeboarddal érintkezik. Sokkal nagyobb irányíthatóságot és hajlíthatóságot ad a deszkádnak is. A Deszkát reakcióideje érezhetően gyorsabb lesz mint egy vastagtalpú kötésnél.

RAD 2022 bottom less

 

HHD sarok leszorító rendszer

Egy alsó és egy felső zónás kötésnek köszönhetően, a sarok pontosan ott van és marad is a kötésben, ahol lennie kell. (Heel Hold Down – HHD) Bármilyen formájú és méretű lábra szabadon állíthatod a fűzők szorosságát. (természetesen amennyiben a megfelelő mérettel rendelkezel 😀 )

RAD 2022 Dupla Fűző

 

 

 

Slingshot RAD 2022 zárt férfi wakeboard kötés gyártó honlapja: Slingshot  RAD 2022

Partnerünk: Slingshot.hu

További információk

állapot

ÚJ

gyártás éve

Gyártó

méret

35, 37, 38, 39, 41, 43, 44, 45, 46, 47

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .