Slingshot Nomad Wakeboard 2022

209 900 Ft

Slingshot Nomad 2022 prémium férfi wakeboard deszka

  • Nagyobb méret a kisebb gondokért
  • Stabilabb csúszás és érkezések
  • Nagyobb poppok
  • Új érzet a megszokott deszkaméretekhez képest

Leírás

 

A Slingshot Nomad a megindítója annak az új iránynak, ami az elmúlt évtizedben indult meg a wakeboard világában. A nagyobb deszkák számos előnyüknek köszönhetően szikla szilárdan elfoglalták helyüket a sport színterén. A Nomad gyakorlatilag ennek a mozgalomnak a keresztapja.  Ez a 2015-ben megjelent deszka volt az első, ami átlépte a 150 cm-es méretet és egészen a 160 centis óriás méretig elérhető.

Bárki bármit mond, a méret igen is számít. A nagyobb lapok rengeteg előnyt képviselnek a kisebb felületű modellekhez képest. Milyen előnyökről van szó? A nagyobb felületnek köszönhetően az érkezések stabilabbá és lágyabbá válnak, mivel az ütközés energiája nagyobb felületen oszlik el. A nagyobb deszka hasnak köszönhetően, a deszka stabilabbá válik a vízen és az elemeken is. Nem utolsó sorban a nagyobb felhajtóerőnek hála a poppok is nagyobb erőt kapnak, így a vízről való elrugaszkodások is magasabbra fognak sikerülni.

Mi van a hátrányokkal? A Nagyobb deszka nem lesz jelentősen nehezebb? Nem. Bár elsőre ez nem túl hihető, ám a technológia ezt is megoldotta. A vékonyabb famagnak köszönhetően lehetséges volt legyártani nagyobb modelleket is, jelentős súly többlet és ezáltal a deszka forgatásának nehezítése nélkül.

A Slingshot Nomad 2022 tökéletes a kezdők és haladók számára, elsajátítani a sport bármely részét. Azoknak akik már jó ideje róják a köröket pedig egy teljesen új ízt fog nyújtani a vízen.

 

 

 

Singleshot Fusion Oldalfalak

A Slingshot ugyanazt a technológiát építette be összes wakeboardja oldalfalába, ami a strapabíró uretán gördeszka kerekekben is megtalálható. Az alkalmazott innovatív gyártási folyamat az oldalsínt, egyetlen lövéssel fúzionálja a deszkamagba. Ez a megoldás páratlan csillapítást és tartósságot eredményez.

Slingsot Nomad 2022 Fusion Oldalfalak

Ballistic Base

A Ballistic Base egy réteg a deszkák alján mely könyedebb csúszást és strapabíróságot biztosít a deszkának elemeken vagy bármely más kemény felületen.

Slingsot Nomad 2022 Ballistiv Base

Atomic Famag

Fa lapok rétegelésével és egymásra préselésével érik el a boardok rugalmas és strapabíró szerkezetét. Az eredmény érezhető amint csak ránézünk egy termékükre.

Slingshot Nomad 2022 Atomic Famag

Carbon Bedrock Insertek

Nagyobb nyomást helyezhetünk a deszkára, ami könnyebb, valamint a gyűrődést is jobban bírja hiszen egy szénszálas menet sorral rendelkezik.

Slingsot Nomad 2022 Karbon Inzertek

Hasi csatornák

Ezek funkciójukat tekintve a kontrollt hivatottak erősíteni. Sokkal vízhezkötöttebb érzetet adnak. Könyebb a deszka irányítása valamint az irányba tartása is.

Slingsot Nomad 2022 Hasi Csatorna

Folyamatos Rocker Profil

Ez a folyamatos ív a deszkában segít az utazásban, kevesebb kéz/kar terhelést és nagyobb sebességet biztosítva a vízen. Gyakorlatilag könnyedebbé teszi az utazást magát.

Slingsot Nomad 2022 Folyamatos Rocker Profil

 

 

Slingshot Nomad 2022 férfi wakeboard deszka gyártó honlapja: Nomad 2022

Partnerünk: Slingshot.hu

További információk

állapot

ÚJ

gyártás éve

Gyártó

méret

145 cm, 150 cm, 155 cm, 160 cm

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .