Slingshot Coalition 2022 Wakeboard

229 900 Ft

Slingshot Coalition 2022 prémium férfi park wakeboard deszka.

  • Megemelt oldalak az igazi „Butter” élményhez
  • Szűkebb terpesz opció
  • Igazi New Age dizájn és forma
  • A Space Mob crew választása

Leírás

 

A Slingshot Coalition 2022-es modellje, akár csak a korábbbi években, most is a kábel wakeboardozás egyik aranyat érő lapja. A különleges kialakításának, kerekített végeinek és rocker profiljának hála minden alkalommal újabb és újabb módokon szórakoztatja a ridert, teljesen független attól ,hogy milyen stílusban is  csúszik. A Coalition volt az első modell az iparban ami kerekített oldallal rendelkezett, ezáltal akár a göröngyösebb felületeken is könnyen elcsúszik. Továbbá a vízen is sokkal lazább, több teret adó érzetet nyújt, tökéletes deszka a „butter” technika elsajátítására.

Az évek során a deszka fejlődésének és a sport trendjeinek köszönhetően nagyobb méretekben is megjelent. A Coalition 2022 141 centitől egészen 161 cm-ig megtalálható. Tovább javítja a deszka kontroll érzetét egy extra inzert opció, amivel még szűkebre állíthatók a kötések a deszkán, ezzel is stílusosabbá téve csúszásukat. Az deszka új kori kinézetét a Space Mob csapat Wesley Mark Jacobsen keze munkájának köszönheti. Valljuk be, Wesley oda tette a lap dizájnt.

A 2022-es Coalitiont ajánljuk mindenkinek, aki vágyik valami újra a wakeboardozása során. Ez a rendhagyó és újító lap rengeteg potenciált hordoz magának. Nem véletlen, hogy egy olyan stílusos és tehetséges banda, mint a Space Mob úgy tartja, ez a világ legjobb lapja, amin semmit sem lenne szabad változtatni.

 

 

 

Singleshot Fusion Oldalfalak

A Slingshot ugyanazt a technológiát építette be összes wakeboardja oldalfalába, ami a strapabíró uretán gördeszka kerekekben is megtalálható. Az alkalmazott innovatív gyártási folyamat az oldalsínt, egyetlen lövéssel fúzionálja a deszkamagba. Ez a megoldás páratlan csillapítást és tartósságot eredményez.

Slingshot Coalition 2022 Fusion Oldalfalak

Ballistic Base

A Ballistic Base egy réteg a deszkák alján mely könyedebb csúszást és strapabíróságot biztosít a deszkának elemeken vagy bármely más kemény felületen.

Slingshot Coalition 2022 Ballistic Base

Atomic Famag

Fa lapok rétegelésével és egymásra préselésével érik el a boardok rugalmas és strapabíró szerkezetét. Az eredmény érezhető amint csak ránézünk egy termékükre.

Slingshot Coalition 2022 Atomic Famag

Carbon Bedrock Insertek

Nagyobb nyomást helyezhetünk a deszkára, ami könnyebb, valamint a gyűrődést is jobban bírja hiszen egy szénszálas menet sorral rendelkezik.

Slingshot Coalition 2022 Karbon Inzertek

Folyamatos Rocker Profil

Ez a folyamatos ív a deszkában segít az utazásban, kevesebb kéz/kar terhelést és nagyobb sebességet biztosítva a vízen. Gyakorlatilag könnyedebbé teszi az utazást magát.

Slingshot Coalition 2022 Folyamatos Rocker Profile

Megemet Oldalfalak

Az oldalfalak magasabbra emelése miatt a deszka nehezebben akad meg göröngyös terepen. Továbbá a vízen is több teret nyújt a ridernek. Az elképzelhető legnagyobb segítség amit a „butter” technika elsajátításához kaphat az ember.

Slingshot Coalition 2022 kerekitett szelek

Extra 5. Inzert

Az extra inzert férőhelynek köszönhetően a kötések még szűkebre állíthatók, így egy sokkal kisseb terpeszt és stílusosabb „new age” látványt nyújtva a deszkának és riderének.

Slingshot Coalition 2022 5. inzert

 

 

Slingshot Coalition 2022  férfi wakeboard deszka gyártó honlapja: Coalition 2022

Partnerünk: Slingshot.hu

További információk

állapot

ÚJ

Gyártó

gyártás éve

méret

141 cm, 145 cm, 149 cm, 153 cm, 157 cm, 161 cm

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .