HYBRID ROCKER (PROFILE) – Slingshot kisokos

Mi mit is jelent valójában.

Ballistic base, Hybrid rocker, Flex tip, stiff belly és még megannyi olyan kifejezéssel találkozhatunk amit az angol szaknyelv megalkotott de nekünk elsőre nem mondanak sokat. Hosszas utána nézés és keresgélés mire megtudnunk mindent, úgyhogy gondoltam segítek amennyit tudok. A következőkben ezen kifejezéseket és funkciójikat fogom boncolgatni nektek, legjobb tudásom szerint. Ezen megmozdulást neveztem el „Slingshot kisokos”-nak, annak ellenére hogy ez nem csupán ezen gyártó produktumaihoz fog segíteni. Előre kijelenteném hogy, bár megállok a deszkán nem volt részem sosem gyártani őket így lehet kicsit pontatlan lesz valamely magyarázatom. De lássunk is hozzá!

Hybrid rocker

A “rocker profile” egy, a deszka formájára utaló kifejezés. Képzeljünk el egy ívet a Deszka vonalában. Ez Az ív lehet “tört” lásd a 3 részes, folyamatos vagy ennek a kettőnek a keveréke “hybrid”, amiről jelenleg szó van.
A hybrid rocker profile rendelkezik mind a tört, több részes (3 stage rocker), mind a folyamatos (continuous rocker) felépítés bizonyos tulajdonságaival. A két deszka forma ötvözése az előnyök kiemelése és a hátrányok csökkentése céljából. Sikerült megtalálni az ideális középutat.
Nagyobb poppot biztosít a folyamatos rockernél, ugyan-akkor kevésbé megterhelő az „utazás” mint egy több részre osztott ívvel.

  • Röviden:
    • kényelmes utazás
    • Merész poppok.

A 2020-as Windsor és Coalition rendelkezik hybrid Rockerrel/ívvel, Lesd meg őket ha felkeltette az érdeklőésed.

„Best of both- happy medium, a little more pop than continuous but still nice and fast on the water.”

Ha tetszett a mondanivalóm, chekkold le a többi hasonló tartamunkat!

Címke , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .