Wide Profile – Slingshot kisokos.

Mi mit is jelent valójában.

Ballistic base, Fusion sidewall, Wide profile, Flex tip, stiff belly és még megannyi olyan kifejezéssel találkozhatunk amit az angol szaknyelv megalkotott de nekünk elsőre nem mondanak sokat. Hosszas utána nézés és keresgélés mire megtudnunk mindent, úgyhogy gondoltam segítek amennyit tudok. A következőkben ezen kifejezéseket és funkciójikat fogom boncolgatni nektek, legjobb tudásom szerint. Ezen megmozdulást neveztem el „Slingshot kisokos”-nak, annak ellenére hogy ez nem csupán ezen gyártó produktumaihoz fog segíteni. Előre kijelenteném hogy, bár megállok a deszkán nem volt részem sosem gyártani őket így lehet kicsit pontatlan lesz valamely magyarázatom. De lássunk is hozzá!

WIDE PROFILE

Slingshot Terrain 2020 wide profile
Slingshot Terrain 2020 wide profile

Maga a „profil” szó nekünk is ismerős lehet ám arca kevés deszkának van. A „Wide profile” kifejezés a deszka extra szélességére utal. A szélesebb deszka nagyobb felületet jelent ami segíti a ridert, csövek megcsúszása közben, több időt és érintkezést biztosítva. Valamint a vízen való létet is megkönnyíti, hiszen a nagyobb felületnek köszönhetően kevesebb energiát igényel az utazáskor. Csak ajánlani tudom a 50/50 slide kedvelőinek, biztosan telitalálat lesz.
Nem utolsó szempont hogy a megnövekedett felület mindennemű érkezésekben is segít, hiszen terhelést vesz le a „vállunkról”, vagyis jelen esetben a térdeinkről 😀

  • Röviden:
    • Extra szélesség
    • Könyebb Rail/cső slideok
    • Kisebb energia igény utazáskor
    • Kevesebb terhelés a térdeknek az érkezésekkor
Slingshot Terrain 2020
Jelenleg csak a Slingshot Terrain 2020 kapott extra szélességet, de kíváncsian várjuk a jövő évi felhozatalt is.

Ha érdekesnek találtad a mondandóm checkold le a többi hasonló tartalmunkat!

Címke , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .