SOFT FLEX PATTERN – Slingshot kisokos.

Mi mit is jelent valójában.

Ballistic base, Fusion sidewall, Soft flex pattern, stiff belly és még megannyi olyan kifejezéssel találkozhatunk amit az angol szaknyelv megalkotott de nekünk elsőre nem mondanak sokat. Hosszas utána nézés és keresgélés mire megtudnunk mindent, úgyhogy gondoltam segítek amennyit tudok. A következőkben ezen kifejezéseket és funkciójikat fogom boncolgatni nektek, legjobb tudásom szerint. Ezen megmozdulást neveztem el „Slingshot kisokos”-nak, annak ellenére hogy ez nem csupán ezen gyártó produktumaihoz fog segíteni. Előre kijelenteném hogy, bár megállok a deszkán nem volt részem sosem gyártani őket így lehet kicsit pontatlan lesz valamely magyarázatom. De lássunk is hozzá!

SOFT FLEX PATTERN

A „Soft flex pattern” a deszka két végén való lágyítást jelenti amely nem olyan feltűnő mint például a Windsor lágyított végei, mert a lap formájának kialakítása teszi jelen esetben ezt lehetőve. Egy press kivitelezéséhez rengeteg gyakorlás kell hisz meg kell találnunk az egyensúlyunk valamint a kellő erőt amivel a deszka orrára vagy farára terhelünk. A Soft flex ezt az erő igényt csökkenti. Jelentős különbséget jelent egy kemény lapvéghez képest. Mondhatni ezzel az atribútummal a „Fun” érzetet is feljavítja, minden egyes press sokkal élvezetesebb lesz. A Raileken valamivel bonyolultabb egy presst kivitelezni mint egy lapos elem felületén, de a lágyított végekkel ezzen nehézséget is kiküszöbölhetjük. A Rail fanoknak csak ajánlani tudom a lapokat, ahogy mindenkinek aki szeret presselni, legyen az vízen, Railen, vagy bármely elemen.

  • Összegző:
    • Hajlékony végek
    • Kevés erőt igénylő pressek
    • Minden press jobb móka lesz.
    • Rail-en valló presseket egyszerűsíti

Fent: Slingshot Watergunn 2020, Terrain 2020, Valley 2020 és a 2020-as Super Grom melyek mind rendelkeznek „Soft flex pattern” tulajdonsággal. A Könyebb pressek szerelmeseinek.

„The soft flex pattern makes it easy for riders to feel the excitement of flex without putting a ton of effort into their presses. Simply put, you can nosepress and tailpress like a boss, and take advantage of a fun new feeling in the park – this flex is most suitable for riders who focus heavily on rails.”

Címke , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .