BELLY CHANELS – Slingshot kisokos

Mi mit is jelent valójában.

Ballistic base, Fusion sidewall, Belly chanels , stiff belly és még megannyi olyan kifejezéssel találkozhatunk amit az angol szaknyelv megalkotott de nekünk elsőre nem mondanak sokat. Hosszas utána nézés és keresgélés mire megtudnunk mindent, úgyhogy gondoltam segítek amennyit tudok. A következőkben ezen kifejezéseket és funkciójikat fogom boncolgatni nektek, legjobb tudásom szerint. Ezen megmozdulást neveztem el „Slingshot kisokos”-nak, annak ellenére hogy ez nem csupán ezen gyártó produktumaihoz fog segíteni. Előre kijelenteném hogy, bár megállok a deszkán nem volt részem sosem gyártani őket így lehet kicsit pontatlan lesz valamely magyarázatom. De lássunk is hozzá!

Belly chanels / Has csatornák

Slingshot Solo 2020 CSatornák
Slingshot Solo 2020 chanels

A Has csatornák vagy „Belly chanels” ahogy az angol szak zsargon hívja, a deszka alján lévő bemélyesztett nyomvonalak. Ezek funkciójukat tekintve a kontrollt hivatottak erősíteni. Sokkal vízhezkötöttebb érzetet adnak. Könyebb a deszka irányítása valamint az irányba tartása is. Gyakorlatilag ezek a „skagek” finomabb változatai. Különböző formályú és nagyságú csatornák léteznek, ezeket lapja válogatja általában. Bár nem minden park lap rendelkezik has csatornával, de a zömük igen. Csak a kimondottan park lapoknál hanyagolják el, mivel nem szükséges egy kábelpálya alatt anyira mint egy hajó mögött.

  • Röviden:
    • Extra kontroll
    • Megkönnyített utazás
    • Stabilitás
    • Megnövelt, sokkal közvetlenebb víz érzet

A 2020-as modellek közül a Solo, Windsor, Pill és Nomad rendelkezik has csatornákkal. Lesd meg ha megtetszett valamelyik!

„Gives an additional grip, stability and traction on the water. A tighter, more locked in feel.”

Ha tetszett a mondanivalóm, nézd meg a többi hasonló tartalmunk!

Címke , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .