Mezővári Luca

Az első minden női wakeboard rider között számomra a lányom, Mezővári Luca (@luca.mezovari)

Mezővári Luca youth
The beginning

Azt gondolom ezt mindenki elnézi nekem, ahogy a fiam esetében is.

Az ő története kicsit más. Számára nem maga a wakeboard, hanem a világ ami a wakeboard köré teremtődik – a Flash – volt az első szerelem. Majd 2018 nyarán elkapta a lendületet. Így az ő esetében is megadatott nekem, hogy végignézzem ahogy túlszárnyal a vízen is.

Öröm szembesülni a ténnyel, hogy számos fiút megszégyenítő bátrosággal és eltökéltséggel tanul trükköket, esik-kel, majd újra startba áll.

Az alábbiakban saját bemutatkozását olvashatjátok:

Mezővári Luca vagyok, egy furcsa pécsi kamasz lány.

Számomra a wakeboard elég félelmetes volt elsőre.

2015 nyarán nyílt egy wakeboard pálya pécsett, ekkor kezdett el édesapám és a bátyám rendszeresen wakeboardozni. Eleinte én a vizisível nyűglődtem de az sosem volt igazán a szívem csücske.

Mezővári Luca Levek winners
Levek winners

Kb a nyár közepén próbáltam ki a wakeboardot aminek elsajátítása meglepően jól ment de voltak napok amikor nem a sport miatt mentem ki a pályára pusztán csak az elképesztően jó társaságért, hangulatért.

Az első versenyem 2016-ban volt Velencén. Elég félelmetes élmény volt de ahogy telt az idő és egyre több versenyen vettünk részt a félelem jelentősen lecsökkent és igazából mára már pusztán izgalomnak mondanám. Az elmúlt nyár óta hatalmas élmény lett minden versenyem.

Az igazi szerelmemmé azonban 2018 nyarán vált ez a sport hiszen már elég idős voltam hozzá hogy a wakeboardal járó utazgatást barátaim körében töltsem szülői felügyelet nélkül. Ezen a nyáron hihetetlen jó embereket ismertem meg.

Mezövári Luca irány Velence
Irány Velence

A wakeboardozást a magyarországi időjárásnak köszönhetően nem tudjuk egész évben űzni, ezért télen crossfit és spinning edzésekkel tartom magamat formában, de futni is szeretek.

Összességében teljesen a sport függőjévé váltam. Mindenkinek tudom ajánlani hogy kipróbálja.

Általános adatok:


Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .