Kovács Balázs

A kezdetektől látnom adatott, hogy csúszik. Az első startal való megharcolásától kezdve napjainkig, amikor jó nézni már ahogy kamaszos közönnyel nagyon ügyesen slide-olgat.

Azt hiszem ő a kedvelhető „link” kamasz kölyök etalonja. Ahhoz, hogy foglalkozzon valamivel elengedhetetlen, hogy igazán érdekelje és az sem árt, ha álmában is tudja csinálni azt a valamit, mert kicsit, mintha mindig aludna 🙂 . A wakeboard szerencsére ilyen valami.


Hárman tolják végig a nyarakat (Mezővári Bálint és Schmidt Balázs társaságában. A három ‘B’ ), pályáról-pályára, elemről-elemre létezve. Irigylésre méltó életet élnek. Valóban imádják a wakeboardot és mindazt ami vele jár.


Bazsi wakeboardos szerelme magával hozott egy másik (pillanatnyilag csak) kedvtelést is. Filmeket alkot.

Mindannyian készítünk fotókat a pályán, de ő ezt továbbvitte. Objektivitásom vele kapcsolatban is megkérdőjelezhető, de igazán szeretem ahogy csúszik és kedvemre valóak filmes szárnybontogatásai is.

Egy Bazsi egyperces a repertoárból, egy szenzációs magyar rider „palánta” Bodoki Beni szereplésével.

Mindig lenyűgözött, mennyire következetesen tudta építeni wakeboardozását. Elfogadta, a jószándékú javaslatokat és nem akart mielőbb raley-t ugrani, mint oly sokan.
Ennek eredményeként egy könnyed és játékos, ugyanakkor elegáns stílusos rider formálódik személyében. (persze szerény véleményem szerint, de nagyot nem hiszem, hogy tévedek)

Az alábbiakban saját bemutatkozását olvashatjátok:

Kovács Balázs vagyok, 15 éves, pécsi gimnazista.

Nekem kb 2015 nyarának közepén kezdődött amikor anyukám kipróbálta a wakeboardot. Én kb egy hétig csak a parton ültem és néztem az embereket ahogy körbe-körbe mennek.

Aztán nagy nehezen rávettem magam kisebb nagyobb félelmekkel. 3 napig csak szenvedtem a startnál de nem adtam fel, és amikor felálltam a vízre tudtam hogy ez lesz az a sport amit kerestem.

Rövid idő alatt olyan társaság jött létre ami számomra egy nagyobb családot jelent. Mindenki segíti egymást amiben tud.

Verseny utáni FUN Levelek Wakeboard

Az első versenyem 2016-ban volt leveleken ahol 5.helyezést értem el. Az ezt követő években nagyobb hangsúlyt fektettem a versenyzésre. Ennek köszönhetően nem egyszer kerültem a dobogóra.

Szóval a wakeboard szerves részévé vált az életemnek azért is mert imádom és azért is mert a wakeboard miatt találtam rá hogy én mit is akarok kezdeni az életemmel.




Általános adatok:

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .