Slingshot Solo Wakeboard 2022

249 900 Ft

Slingshot Solo prémium férfi wakeboard deszka

  • Standard Flex Végek
  • Singleshot Fusion Oldalfalak
  • Ballistic Base
  • Atomic Wood Core
  • Carbon Bedrock Inserts
  • 3 Lépcsős Rocker profil
  • Hasi csatornák
  • Élezés segítő szkeggek

Leírás

Akár csak a Slingshot ridere Dylan Miller, a Solo 2022 is alkalmas minden körülmények között csúszni. Legyen szó wakeboardparkról, hajófarhullámról vagy akár egy furgon húzta Winchezésről, a Solo párját ritkítva fogja végezni a dolgát.

A hajlékony végeinek köszönhetően bármely elemen nekimehetsz egy durvább pressznek. A deszka hasán található csatorna és a merev hasa pedig hozzájárul a farhullámokról való elugrásokhoz, de természetesen a tükörvízről is érezhetően nagyobb olliet tudsz majd csinálni vele. De a hasi csatornák ennél többet tesznek a riderért. A csúszás és érkezések közben is sokkal stabilabban tartják a deszkát, mint a teljesen sima aljú modellek.

A Solo a többi Slingshot deszkához képest vékonyabb kialakítással rendelkezik. Ennek hála gyorsabb és sokkal agresszívabb élezéseket tudsz majd csinálni vele.

Ha több mint egy színterén űzöd a sportot vagy csupán szeretnéd kihasználni csúszásod folyamán a park és a hajó mögötti tulajdonságait, akkor a Solo 2022 neked készült!

Standard Flex Végek

A technológia lényege, hogy a hajláspontok a deszka közepétől a deszka végeire helyeződnek. (Tehát a deszka nem a középvonalában, hanem a végein hajlik)
Ez a Slingshot innováció sokkal vagányabb és egyszerűbb pressekhez segíti a ridert.

Solo 2022 hajlekony vegek

Singleshot Fusion Oldalfalak

A Slingshot ugyanazt a technológiát építette be összes wakeboardja oldalfalába, ami a strapabíró uretán gördeszka kerekekben is megtalálható. Az alkalmazott innovatív gyártási folyamat az oldalsínt, egyetlen lövéssel fúzionálja a deszkamagba. Ez a megoldás páratlan csillapítást és tartósságot eredményez.

Solo 2022 Fusion oldalfalak

Ballistic Base

A Ballistic Base egy réteg a deszkák alján mely könyedebb csúszást és strapabíróságot biztosít a deszkának elemeken vagy bármely más kemény felületen.

Solo 2022 Ballistic Base

Laminált Famag

Fa lapok rétegelésével és egymásra préselésével érik el a boardok rugalmas és strapabíró szerkezetét. Az eredmény érezhető amint csak ránézünk egy termékükre.

Solo 2022 Atomic famag

Carbon Bedrock Inserts

Nagyobb nyomást helyezhetünk a deszkára, ami könnyebb, valamint a gyűrődést is jobban bírja hiszen egy szénszálas menet sorral rendelkezik.

Solo 2022 Inzertek

3 Részes Rocker Profil 

A három szegmense a deszka két farkát, közepét és orrát öleli fel. Ezen szekciók felosztása lehetővé teszi hogy a rider könnyebben és látványosabban hajtson végre presseket a 2 végre nehezedve. Emellet kezelhetőbb érzetet nyújt a deszka lovasának a sessionok alatt.

Solo 2022 3 reszes rocker profil

Hasi csatornák

Ezek funkciójukat tekintve a kontrollt hivatottak erősíteni. Sokkal vízhezkötöttebb érzetet adnak. Könyebb a deszka irányítása valamint az irányba tartása is.

Solo 2022 Hasi Csatornak

Élezés segítő szkeggek

4.5 incses kis szárnyak amik menet közben a vízbe merülnek, így stabilitást és erőt nyújtva a ridernek az élezések kimerítő világába. Ezen kívül segíti a landolást bármely farhullámra.

Solo 2022 Ballistic Base

 

Slingshot Solo 2022  férfi wakeboard deszka gyártó honlapja: Solo 2022

Partnerünk: Slingshot.hu

További információk

állapot

ÚJ

Gyártó

méret

138 cm, 142 cm, 146 cm, 150 cm

Pro Rider

Dylan Miller

gyártás éve

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .