Slingshot Option 2022 Wakeboard

129 900 Ft

Slingshot Option 2022 prémium wakeboard kötés

  • Nyitott kötés
  • Tökéletes növésben lévő lábra
  • KTV-hez valamint Space Mob-hoz hasonló 3 zónás gumy strap rögzítés
  • Könnyű le- és felvétel
  • Letisztult mégis stílusos dizájn

Leírás

A Slingshot Option 2022 a legminőségibb nyitott kötés, amit a piacon találhatunk. Zárt rokonaival ellentétben egyszerre nem csupán egy lábméretre passzol. Tökéletes családoknak vagy csoportoknak, akik nem szeretnének feleslegesen több kötést vásárolni, hisz több személyre is jó lehet. Továbbá ajánljuk azon ridereknek akiknek a lába növésben van még, vagy csak nem szeretik a zárt kötések érzetét.

A három zónás gumipántos rögzítésnek köszönhetően olyan szorosra állítható a kötés amennyire csak a használója szeretné. A „kikötődéstől”/meglazulástól sem kell tartani, a pántok meg sem moccannak, amíg azt máshogy nem akarjuk.

3D modellezett nyelv, sarok kímélő kialakítás, kényelem és megoszthatóság. Mind ezt megfizethető áron. Ezek jellemzik a 2022-es Option kötést Nem túlzást azt mondani, hogy ha nyitott kötésben gondolkodunk a lehető legjobb választás!

 

 

 

Gummy Strap lefogatás

Cserélhető több színekben pompázó gumi pántok. Szuper erős, rugalmas és feszes pántoknak köszönhetően, olyan szorosra zárhatod a kötésed, amennyire csak akarod.  A több mint egy tucatnyi színnel, rengetegféle képen díszítheted a kötésed.

Slingshot Option 2022 Gumi Pantok

Bottomless Base System

A Kötés alja közvetlen a wakeboarddal érintkezik. Sokkal nagyobb irányíthatóságot és hajlíthatóságot ad a deszkádnak is. A Deszkát reakcióideje érezhetően gyorsabb lesz, mint egy vastagtalpú kötésnél.

Slingshot Option 2022 Kozvetlen talpazat

3D Nyomtatott Nyelv

A maximális komfort elérésének érdekében előre formált, 3D nyomtatott nyelvvel rendelkezik a kötés. Mintha a lábadra “öntötték” volna 😀 )

Slingshot Option 2022 3d nyomtatott nyelv

 

Sarok Támasztó kialakítás

A  J Bars névre hallgató sarok párnáknak köszönhetően, a sarkokat nem kezdi ki a kötés sarok része, kényelmet és stabilitást biztosítva.

Slingshot Option 2022 sarok tamasz

 

A Slingshot Option 2022 nyitott wakeboard kötés gyártói oldala: Option 2022

partnerünk: Slingshot.hu

További információk

állapot

ÚJ

gyártás éve

Gyártó

méret

L/XL 45+, M/L 41-44, S/M 35-40

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .