STIFF BELLY – Slingshot kisokos.

Mi mit is jelent valójában.

Ballistic base, Fusion sidewall, Flex tip, stiff belly és még megannyi olyan kifejezéssel találkozhatunk amit az angol szaknyelv megalkotott de nekünk elsőre nem mondanak sokat. Hosszas utána nézés és keresgélés mire megtudnunk mindent, úgyhogy gondoltam segítek amennyit tudok. A következőkben ezen kifejezéseket és funkciójikat fogom boncolgatni nektek, legjobb tudásom szerint. Ezen megmozdulást neveztem el „Slingshot kisokos”-nak, annak ellenére hogy ez nem csupán ezen gyártó produktumaihoz fog segíteni. Előre kijelenteném hogy, bár megállok a deszkán nem volt részem sosem gyártani őket így lehet kicsit pontatlan lesz valamely magyarázatom. De lássunk is hozzá!

STIFF BELLY

Egy vastagabb réteg/keményítés a deszka hasánál. Szívósságot nyújt, valamint segíti a lap formáját megtartani a nagyobb erőhatások esetén is. Tökéletes hatalmas Kicker ugrásokhoz vagy egy hajós sessionhöz.
Tisztább, nagyobb poppot valamint nagyobb sebességet nyújt az érkezések után. Tökéletes az ugratók őrültjei számára! nem véletlen, hogy egyedül Blake Bishop 2020-as deszkája rendelkezik ilyen tulajdonsággal.

  • Röviden:
    • Keményített has rész
    • Strapabíróságot nyújt
    • Kicker pop hatékonyságát, valamint az érkezés utáni sebességet növeli.

„A thicker core between the feet adds rigidity and helps the board hold it’s shape under pressure. This is ideal for big kicker hits or boat riding as it delivers cleaner pop and helps the board land with more speed.”

Ha érdekesnek találtad a mondanivalóm checkold le a többi hasonló tartalmunk!

Címke , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .